BADKAMER & KEUKEN RENOVATIE, TEGELZETTEN , TIMMERWERK , VLOEREN, MEUBELS OP MAAT....

 

Contact

 

Klusbedrijf Rood Wit Bouw

Mariniersweg 39

3255 VE Oude-Tonge

Goeree Overflakkee

06-13990821

marcel@roodwitbouw.nl

BTW: NL001536014B96

KvK: 59107510

 

 

 

Contactformulier 

 

Route

 

 

Disclaimer

Disclaimer voor roodwitbouw.nl

Eenmanszaak Klusbedrijf Rood Wit Bouw, hierna te noemen Rood Wit Bouw, verleent u hierbij toegang tot roodwitbouw.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Rood Wit Bouw behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

Beperkte aansprakelijkheid

Rood Wit Bouw spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Rood Wit Bouw.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Rood Wit Bouw nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Rood Wit Bouw.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Rood Wit Bouw, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

E-mailen
Bellen
Map