BADKAMER & KEUKEN RENOVATIE, TEGELZETTEN , TIMMERWERK , VLOEREN, MEUBELS OP MAAT....

 

Badkamer

 

 

Rood Wit Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwing van badkamers in Oude-Tonge en Goeree Overflakkee. Van inspiratie tot en met de installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Van het slopen van uw huidige badkamer tot aan het laatste kitrandje in de nieuwe inloopdouche verzorgen wij de verbouwing tot in de puntjes. Wij werken met hoogwaardige materialen en professionele gereedschappen aan de realisatie van het pronkstuk van uw woning.

Rood Wit Bouw is een eenmanszaak. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt. Doordat het vooroverleg en de uitvoering door één persoon wordt uitgevoerd, worden uw wensen 1 op 1 vertaald naar uw droombadkamer. Bij thuiskomst treft u geen onbekende bouwvakkers over de vloer en er zijn geen tussentijdse wachttijden. 

Ook de tegels, kranen en het sanitair kan Rood Wit Bouw voor u verzorgen. Wij werken met alle gerenommeerde merken en leveranciers en profiteren van groothandel inkoopvoorwaarden. Zo heeft u geen omkijken naar onderhandelingen, bestellingen, betalingen en leveringen. Koopt u de materialen liever zelf of heeft u e.e.a. al in huis, ook dan is Rood Wit Bouw dé installateur voor uw nieuwe badkamer.

 

 

 

Ook voor een gedeeltelijke renovatie kunt u bij ons terecht. Soms vervangen wij alleen een oude douchecabine of maken wij een inloopdouche waar eerst een douchebak stond. Het deels vervangen van vloer- en/of wandtegels behoort daarbij tot de mogelijkheden met vaak een speels resultaat tot gevolg. 

Wilt u zelf uw badkamer verbouwen maar besteed u het leidingwerk, het tegelzetten of het kitten liever uit aan een professional? Ook dan is Rood Wit Bouw uit Oude-Tonge u graag van dienst. 

 

 

 

 

 

Rood Wit Bouw biedt verschillende opties om uw badkamer nóg persoonlijker en exclusiever te maken. Zo installeren wij ook:

  • LED verlichting
  • Verlaagde plafonds
  • Inbouwkranen
  • Inbouwradio's
  • Inbouwnisjes en toiletrolhouders
  • Pop-up stopcontacten
  • Vloerverwarming
  • Sunshower
  • Automatische ventilatiemogelijkheden

 

 

 

 

 

 

Een complete badkamerverbouwing neemt ongeveer drie weken in beslag, maar hoe kunt u zich in deze periode blijven verzorgen? Rood Wit Bouw kan een tijdelijke douchecabine laten plaatsen, bijvoorbeeld in uw keuken of op zolder. Zo gaat uw normale leven door zonder dat u voor het douchen afhankelijk bent van buren of de sportvereniging.


 

Kortom, bij Rood Wit Bouw bent u aan het juiste adres voor een zorgeloze verbouwing van uw badkamer.

E-mailen
Bellen
Map